Tjenester

Jeg tilbyr personlig coaching, og har for det meste én-til-én coaching. Jeg brenner spesielt for kvinner og ungdom. Nederst på siden finner du egne priser for ungdom. 

Mitt motto er «Ta tak i eget liv, og hele verden vil endre seg». Ønsker du en endring og tar tak i det, så kan magiske ting skje. Jeg som coach er her for å hjelpe deg på din veg, og mine beste egenskaper er at jeg er imøtekommende, rolig, lyttende, tålmodig, omsorgsfull, strukturert, effektiv, positiv og full av kjærlighet. Hos meg velger du selv omgivelsene rundt deg, vi kan ha coaching på;

– Mitt koselige kontor

– Ute i fjøset med dyr rund oss (Coachingbingen)

– Ute på småbruket med eller uten dyr i vakker natur

– På tur i vakker natur med eller uten hund

– Onlinecoaching

Jeg coacher fast på onsdager. (Andre dager kan også avtales, da blir det på ettermiddag/kveld).
Under kan du se hva slags pakker jeg tilbyr, og lese mer om de forskjellige alternativene med coaching.

Priser

 

Alle priser er inkludert moms:

Enkelttime (60 minutter) 800 kr
Dobbelttime (90 minutter) 1200 kr


Pakkepriser på ENKLE coachingtimer


   Pakke 1: (3 enkle coachingtimer) 
2 160 kr (Du sparer 240 kr)

   Pakke 2: (5 enkle coachingtimer) 3 600 kr (Du sparer 400 kr)

   Pakke 3: (10 enkle coachigtimer) 7 200 kr (Du sparer 800 kr)


 
Pakkepriser på DOBLE coachingtimer:

   Pakke 1: (3 doble coachingtimer) 3 240 kr (Du sparer 360 kr)

   Pakke 2: (5 doble coachingtimer) 5 400 kr (Du sparer 600 kr)
   Pakke 3: (10 doble coachingtimer) 10 800 kr (Du sparer 1200 kr)
 

Kontor

Velkommen til mitt kontor! Jeg har et koselig kontor i kjelleren hos meg her i Svartungsvegen 41B. Her håper jeg det oppleves trygt, lunt, varmt og godt. Et fint sted for coaching.

Fjøset

Coachingbingen er for deg som liker dyr, og her er det spesielt sauer som går rundt. Tulla og Bolla er to som liker å være med på det som skjer, og jeg håper de kan være med på å hjelpe deg som kunde til å roe ned, slappe av, og gjøre det lettere for deg å snakke og sette ord på ting. Her gjelder det å kle seg litt etter temperatur ute, for det finnes ingen varme utenom klær, tepper, sauer og no varmt å drikke på vinterstid.

 

Ute

Hurdal er kjent for sin vakre natur uansett årstid, og det er fint å ha coaching ute i det fri. Jeg har flere steder på småbruket der det går an å sitte (eller gå rundt om man vil det) og «Coachingtoppen» er det stedet kundene ofte velger. Der sitter vi på saueskinn oppå noen tømmerstokker, og har en fantastisk fin utsikt mot sjøen og åsene mens coachingtimen foregår. På våren blomstrer heggen og gjør så det lukter helt vidunderlig der. Ellers er det mange fine stier og veger, og vi kan gå med og uten hund på tur.

Online

Jeg tilbyr online coaching, så du kan bruke meg som coach uansett hvor du befinner deg i landet. Jeg har god erfaring med coaching på både skype/messenger, telefon og zoom/teams. Avstand har ingenting å si så lenge kjemien er der.


GI EN GAVE TIL DIN UNGDOM

Det er ikke alltid lett å snakke med egne barn om alt, og spesielt i ungdomstiden kan det føles vanskelig å få ut ting av barnet ditt. Det er mye følelser og mange tanker som det kan være vanskelig å sette ord på, og det er ikke alltid det er foreldrene som er førstevalget når det kommer til samtale i tenårene. Heldigvis finnes det mennesker der ute i verden som er her for å snakke med ungdommen din, og jeg er en av dem.

Jeg er utdannet barne-og ungdomsarbeider i bånn, og har utdannet meg som coach i ettertid. Det er ikke så lenge siden jeg var ungdom selv, så kjenner meg godt igjen i dagens ungdom og hva de strever med. Derfor tilbyr jeg coaching for ungdommer, og alternativene for coachingtimen er de samme som for alle andre. Omgivelsene rundt velges helt selv. Ungdommer fra 16 år trenger ingen tillatelse av foreldre for å få en time, men de som er under 16 må ha foreldrenes underskrift for å få en time hos meg. Dette handler om reglene om samtykke og taushetsplikt i arbeid med unge. Jeg har taushetsplikt uansett alder på ungdommen, så foreldre vil ikke få innblikk i hva vi snakker om hvis ikke ungdommen selv tillater det. Men jeg har selvfølgelig meldeplikt om det er fare for liv og helse.
 
Prisen for ungdommer er litt lavere, og her finnes det også pakketilbud.
Pakkepriser for ENKLE coachingtimer:

      Pakke 1: (3 enkle coachingtimer) 1 620 kr (Du sparer 180 kr)
      Pakke 2: (5 enkle coachingtimer) 2 700 kr (Du sparer 300 kr)
      Pakke 3: (10 enkle coachingtimer) 5 400 kr (Du sparer 600 kr)


Pakkepriser
for DOBLE coachingtimer:

      Pakke 1: (3 doble coachingtimer) 2 430 kr (Du sparer 270 kr)   
 
      Pakke 2:
(5 doble coachingtimer) 4 050 kr (Du sparer 450 kr)

      Pakke 3: (10 doble coachingtimer) 8 100 (Du sparer 900 kr)